Vranjanci uhapšeni zbog marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 14:42

Vranjanci uhapšeni zbog marihuane

Zbog toga što je policija kod 31-godišnjaka i 18-godišnjaka iz okoline Vranja pronašla manju količinu marihuane, oni su uhapšeni. Kako je saopšteno, sumnja se da je 31-godišnjak prethodnog dana, u svom autu, prodao mladiću marihuanu, a da su je zatim zajedno konzumirali.

Kako se navodi, osumnjičeni M. M. i B. M. se terete za krivično delo neovlašćena prizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, s tim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << što se 31-godišnjem M. M. na teret stavlja i omogućavanje uživanja opojnih droga.

M. M. se sumnjiči da je, nakon što ga je patrola dovela u prostorije Policijske uprave, mobilnim telefonom udario policijskog službenika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - saopšteno je iz policije.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.