Vranjanci uhapšeni zbog igara na sreću i krađe automobila

Izvor: juGmedia, 13.Sep.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci uhapšeni zbog igara na sreću i krađe automobila

VRANJE – U akciju MUP Srbije u saradnji s Tužilaštvom za organizovani kriminal i drugim nadležnim tužilaštvima, policija u Vranju  uhapsila je N.T. (1991), zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa.

Postoje osnovi sumnje da je N.T. u Bujanovcu ukrao automobil „ Pasat“,

Sumnja se da je osumnjičeni u prethodnom periodu počinio više krađa putničkih motornih vozila marke Pasat i Lada. Automobili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Uhapšen je i N.P. (1986), zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Sumnja se da je N.P., kao odgovorno lice, preduzeća „COLOSSEUM GAME“ DOO, bez odobrenja nadležnog organa priređivao igre na sreću, tako što je u objektima u Bujanovcu organizovao igre na sreću na dva ruleta.

Osumnjičeni je igre za sreću, kako se sumnja, organizovao i u Vladičinom Hanu na tri nefiskalizivana aparata za igre na sreću, a koji posluju u okviru preduzeća „COLOSSEUM GAME“ DOO iz Vranja.

Kontrola je izvedena u saradnji sa radnikom terenske kontrole Poreske uprave.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.