Vranjanci u polufinalu „City games“ karavana

Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci u polufinalu „City games“ karavana

VRANJE

Vranci su izborili učešće u polufinalu „City games“ karavana koje se održava 20. jula u Čačku.

U sinoćnjem nadmetanju na bazenu kod Sportske hale, bili su izjednačeni sa drugoplasiranim timom iz Zaječara.

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković pohvalio je učesnike ali i domaću publiku koja je bodrila sve timove.

„ Vranjanci su bili borbeni i hrabri uprkos lošem vremenu i na najbolji način predstavili svoj grad. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se nadam da će tako biti i u Čačku, i da  ćemo uspeti da izborimo dalji plasman“.

„Iako smo nastupili sa izmenjenim sastavom zbog povrede kapitena zadovoljni smo rezultatom. Ovo je iskustvo više koje će nam pomoći da sagledamo naše nedostatke“, rekao je Milan Marković, koji je preuzeo lidersko mesto u timu Vranjanaca.

Ovo je prvi put da Vranje učestvuje u ovom sportsko-zabavnom takmičenju koje je, prema rečima organizatora, prepoznato kao pouzdan grad partner.

„Mislim da smo zasluženo otišli dalje, a učešće Grada je dobar primer zdravih stilova života, koje kao lokalna zajednica negujemo među omladinom“ , rekao je gradski većnik Nenad Đorđević.

Prema pravilima takmičenja, zbog poraza u poslednjoj disciplini, zauzeli su treće mesto ali sveukupni rezultat doneo im je kartu za polufinale.

Šestočlani tim iz Vranja je dalje učešće obezbedio,  pre svega,   direktnim plasmanom timova iz Kragujevca i Knjaževca a za njighovo dalje učešće bio je presudan ostvareni rezultat na takmičenju u Knjaževcu, gde su osvojili drugo mesto

Finale takmičenja planirano je za 22. jul na Zlatiboru, a pobednik iz Srbije predstavljaće našu zemlju na međunarodnom finalu u Luksemburgu 2020. godine.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.