Vranjanci na korak od finala Futsal lige Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 15:58

Vranjanci na korak od finala Futsal lige Srbije

Futsaleri KMF Vranje savladali su ekipu Novog Pazara na gostovanju rezultatom 2:0 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Futsal lige Srbije. Drugi meč na programu je za vikend.

Posle eliminacije niške Kalče u četvrtfinalu plej-ofa, futsaleri iz Vranja nastavljaju sa sjajnim partijama.

Vranjanci su prvi susret polufinala plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odigran protiv Novog Pazara na gostovanju rešili u svoju korist rezultatom 2:0, pa ih sada očekuje odbrana te

prednosti za plasman u finale doigravanja.

Ekipa koja je samim plasmanom u polufinale ostvarila veliki uspeh nada se da tu neće stati i da će nakon revanš meča biti ispisane nove stranice istorije kluba sa juga Srbije.

U drugom polufinalu u kome se sastaju klubovi iz Beograda FON je sa 5:2 nadigrao Konjarnik.

Revanš meč između KMF Vranja i KMF Novog Pazara na programu je u subotu, 15. maja od 17 sati, a utakmica se igra u Bujanovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.