Vranjanac vozio sa preko 3 promila bez dozvole

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022, 04:39

Vranjanac vozio sa preko 3 promila bez dozvole

39-godišnjeg muškarca za volanom "zastave" zaustavila je vranjska policija, a prilikom testiranja utvrđeno je da ima 3,08 promila alkohola u organizmu, kao i da nema vozačku dozvolu.

On je isključen iz saobraćaja, a u policiji kažu da su nakon zadržavanja od 12 sati protiv njega podnete prekršajne prijave.

Tokom vikenda na području Policijske uprave u Vranju registrovane su 4 saobraćajne nezgode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a četiri lakše.

Teže je povređen 50-godišnji muškarac kod sela Prekodolce kod Vladičinog Hana, kada je automobilom pređao u suprotnu traku i udario u teretno vozilo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Povređen muškarac kod Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 23.Avg.2022

Jedna osoba zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak uveče na putu kod sela Davidovac, u kojoj su učetvovala dva vozila, golf i škoda, vranjskih registarskih oznaka. Tom prilikom je vozač golfa (54) izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.