Vranjanac uhapšen zbog nasilja u porodici, nožem nasrnuo na ženu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2022, 11:07

Vranjanac uhapšen zbog nasilja u porodici, nožem nasrnuo na ženu

Nakon što je sinoć u stanu u naselju Ledene stene u Vranju pokušao da ubije 38-godišnju suprugu tako što je nožem ubo u vrat, policija je uhapsila 40-godišnjaka iz tog grada.

I. Z. je osumnjičen za krivično delo nasilje u porodici, a povređenoj ženi pomoć je ukazana u vranjskom Zdravstvenom centru. Prema saznanjima Južnih vesti, žena je zadobila lakše povrede.

Sumnja se da je on sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nakon kraće rasprave, u stanu u Vranju, zadao ubode nožem u vrat 38-godišnjoj supruzi - saopštavaju iz policije.

40-godišnjaku je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pod dejstvom alkohola nožem uboo suprugu

Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2022

VRANJE U Vranju se sinoć desilo porodično nasilje kada je muž nožem nasrnuo na suprugu i naneo joj povredu u predelu vrata. “Dana 8. februara u Vranju, u Ulici Bulevar Nikole Tesle, u porodičnom stanu,..

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.