Vranjanac uhapšen zbog RAZBOJNIŠTVA: Opljačkao prodavnicu uz pretnju oštrim predmetom

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jan.2020, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanac uhapšen zbog RAZBOJNIŠTVA: Opljačkao prodavnicu uz pretnju oštrim predmetom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su M. R. (25) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Sumnja se da je on 20. januara ove godine, u večernjim satima, od radnice jedne prodavnice, uz pretnju oštrim predmetom, oteo novac.   Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.    Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden  tužilaštvu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razbojništvo u naselju Češalj

Izvor: VOM.rs, 21.Jan.2020

Razbojništvo u naselju Češalj. . U Vranju je uhapšen dvadesetpetogodišnji M.R. zbog razbojništva u naselju Češalj, pozvrdila je vranjska Policija u saopštenju. Midrag Stojanović PR Osnovnog javnog tužilaštva kaže za VOM da je razbojnik 20. januara oko 20 sati u Lenjinovoj ulici, u prodavnici...

Nastavak na VOM.rs...

HAPŠENJE U SUBOTICI Primoravali devojku da se prostituiše, pa joj otimali sav novac

Izvor: Blic, 21.Jan.2020

Subotičane B. N. (30) i M. L. (25) policija je uhapsila zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.