Vranjanac uhapšen u Boru zbog krađe 14 tona bakra vrednog 100.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2024, 17:20

Vranjanac uhapšen u Boru zbog krađe 14 tona bakra vrednog 100.000 evra

Policija u Boru uhapsila je 40-godišnjeg muškarca iz Vranja, a on je osumnjičen da je sa parkinga ispred carinskog terminala odvezao svoj kamion u kome se nalazilo oko 14 tona bakra i istovario ga u Vranju, a potom se vratio i prijavio policiji da je roba ukradena.

Krađa se dogodila u noći između 28. i 29. januara, a M. S. iz Vranja je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Bakar koji se nalazio u njegovom kamionu prevozio je za inostranu firmu, a kada se vratio u Bor policiji je prijavio da je kamion obijen.

Vrednost ukradenog bakra procenjuje se na oko 100.000 evra, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.