Vranjanac lepio plakate ispred crkve pa pretio svešteniku makazama

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2023, 15:55

Vranjanac lepio plakate ispred crkve pa pretio svešteniku makazama

Zbog pretnji makazama starešini Crkve Svete Trojice u Vranju policija će podneti krivičnu prijavu protiv muškarca iz sela Tibužde kod tog grada. On je u utorak ujutru ispred crkve lepio plakate sa natpisom “Pahomije uplati mi osiguranje za 11 godina i zaradu”, a pretnje su usledile nakon što ga je sveštenik opomenuo da to ne radi.

Kako navode iz Osnovnog tužilaštva, pretnje starešini crkve čuo je policijac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji u tom trenutku nije bio na dužnosti.

Nakon što se predstavio osumnjičenom, njemu je takođe uputio reči pretnje, te mu je policijski službenik oduzeo makaze i oborio ga na zemlju, a zatim pozvao policiju - dodaju iz Tužilaštva.

Tužilaštvo je naložilo da se prikupe sva neophodna obaveštenja, a protiv G. P. će biti podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.