Vozači, oprez

Izvor: B92, 15.Nov.2023, 08:23

Vozači, oprez

Na auto-putu A 1, od petlje Vranje do graničnog prelaza sa Severnom Makedonijom, ima magle koja smanjuje vidljivost na 100 metara.

To je jutros saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi, i na drugim putevima u Srbiji moguća je pojava magle, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka,

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, na tim putnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravcima postoji i mogućnost pojave mestimične poledice.

U saopštenju se posebno napominje da su u okolini Zaječara mogući učestali sitni odroni duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B 34 (Đerdapska magistrala) gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.