Vozača usmrtio tovar iz kamiona

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozača usmrtio tovar iz kamiona

VRANJE- U nesreći koja se dogodila u nedelju 2.oktobra kod kod sela Ristovac, tokom radova na rekostrukciji pruge južnog kraka Koridora 10 smrtno je stradao radnik iz Vrčina, potvrdio je portparol vranjske policije Dragan Stamenković.

Radnik M.S. star 58 godina poginuo je na licu mesta kada se na njega sručio tovar sitnog kamenja kojima se posipa pružni prelaz.

M.S. je u preduzeću “Železnice Srbije” bio angažovan na poslovima vozača kamiona .

M. Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Mrtav pijan zgazio starca na biciklu kod Štipa. Zbog griže savesti sutradan umro!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Okt.2016

Pijan vozač iz Štipa, na istoku Makedonije, usmrtio je starca koji je vozio bicikl, a zbog griže savesti i pretrpljenog šoka narednog dana i on je umro...Nesreća se dogodila juče na regionalnom putu kod štipskog sela Argulica. Vozeći džip "Lada nivu" V.D. ( 51 ) je iznenada prešao na drugu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.