Vozač mopeda teško povređen u udesu

Izvor: OkRadio.rs, 20.Mar.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač mopeda teško povređen u udesu

Vranje - Vozač mopeda, marke „Derbi“ zadobio je teške telesne povrede, udarivši u automobil “Golf“, na lokalnom putu u selu Biljača u opštini Bujanovac. Prema navodima policije, nesreća se dogodila u nedelju nešto posle 17 člasova. Povređeni vozač (29) zbrinut je u ZC Vranje. Pored ove nesreće, proteklog vikenda na području Policijske uprave u Vranju, dogodile su se još četiri saobraćajne nezgode. U njima su još tri osobe zadobile lake telesne povrede.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Protiv povređenog tri prekršajne prijave

Izvor: juGmedia, 20.Mar.2017

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 17 i 20 na lokalnom putu kod sela  Biljača kod Bujanovca, teško je povređen dvadesetdevetogodišnji motociklista...Prema navodima policije do nezgode je došlo kada je muškarac (1988) iz okoline Bujanovca, svojim mopedom „Derbi“  udario  u...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.