Vozač automobila i biciklista teže povređeni u nezgodama u Trgovištu i Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2023, 13:22

Vozač automobila i biciklista teže povređeni u nezgodama u Trgovištu i Vranju

Dve osobe zadobile su teške, a šest lake telesne povrede u šest saobraćajnih nezgoda koje su se na području Policijske uprave Vranje dogodile od 4. do 6. avgusta.

U subotu, 5. avgusta, u sudaru dva automobila kod sela Donji Stajevac u opštini Trgovište teže je povređen vozač "audija" vranjskih registracija, a nakon nezgode lekarska pomoć ukazana mu je u Zdravstvenom centru Vranje.

Sa teškim povredama prošao je i biciklista na lokalnom putu u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << selu Neradovac, a iz policije ne objašnjavaju kako je došlo do njegovog pada.

Nezgoda se dogodila u nedelju, 6. avgusta, a zbog ozbiljnosti povreda nakon vranjske Bolnice transportovan je u Univerzitetski klinički centar Niš.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.