Vlada odobrila Simpu kredit od 1,5 milijardi dinara

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada odobrila Simpu kredit od 1,5 milijardi dinara

BEOGRAD - Vlada Srbije je na današnjoj sednici odobrila kratkoročni beskamatni kredit od 1,5 milijardi dinara, koji će a.d. "Simpo" Vranje iskoristiti da u potpunosti izmiri dug po osnovu doprinosa za Fond penzijsko-invalidskog osiguranja, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima.Vlada je donela zaključak kojim se zadužuje Ministarstvo finansija da u skladu sa svojim nadležnostima i protokolom, zaključenim sa a.d. "Simpo" Vranje, preduzme potrebne mere u postupku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rešavanja dugovanja ove kompanije prema državnim poveriocima.Vlada je dala saglasnost da Fond za razvoj Republike Srbije izda garanciju, u vezi sa zahtevom koji će "Simpo" podneti u skladu sa Programom mera za jačanje kreditnog i garancijskog potencijala, radi obezbeđenja kredita za trajna obrtna sredstva, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada dala "Simpu" 1,5 milijardi za spas!

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2013

Vlada Srbije odobrila je u sredu "Simpu" iz Vranja beskamatni kredit od 1,5 milijardi dinara, kako bi ova firma mogla u potpunosti da izmiri dug po osnovu doprinosa za Fond PIO, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. Vlada je donela zaključak kojim se zadužuje Ministarstvo finansija...

Nastavak na OkRadio.rs...

Vlada dala "Simpu" kredit od 1,5 milijardi dinara

Izvor: Mondo, 28.Avg.2013

Vlada Srbije je odobrila kratkoročni beskamatni kredit od 1,5 milijardi dinara, koji će "Simpo" Vranje iskoristiti..

Nastavak na Mondo...

Simpu odobren beskamatni kredit od 1,5 milijardi dinara

Izvor: GdeInvestirati.com, 28.Avg.2013

BEOGRAD - Vlada Srbije je na današnjoj sednici odobrila kratkoročni beskamatni kredit od 1,5 milijardi dinara, koji će a.d. "Simpo" Vranje iskoristiti da u potpunosti izmiri dug po osnovu doprinosa za Fond penzijsko-invalidskog osiguranja. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.