Izvor: RTS, 04.Avg.2021, 11:06

Više požara ugašeno u Pčinjskom okrugu, vatrogasci pokušavaju da lokaliziju još dva

Pripadnici vranjskog MUP-a Sektora za vanredne situacije ugasili su požare u mestu Izvor kod Bosilegrada, u mestima Žbevac i Nesalce u bujanovačkoj opštini, kao i u mestu Crnovce kod Trgovišta.
Trenutno je angažovano 12 vatrogasaca-spasilaca sa šest vozila na gašenju požara u mestu Punoševce, kod Vranja i 13 vatrogasaca-spasilaca sa 4 vozila u Ravnom Delu, kod Bosilegrada, koji rade na lokalizaciji tih požara, navodi se u saopštenju.
Pripadnici Helikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije helikopterom MUP-a obaviće izviđanje lokacija pod požarom u Pčinjskom okrugu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba sa požarima u Pčinjskom okrugu

Izvor: B92, 04.Avg.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, Sektora za vanredne situacije, ugasili su u utorak uveče nekoliko požara...Kako se navodi u saopštenju MUP-a Srbije, ugašene su vatrene stihije u mestu Izvor kod Bosilegrada, u mestima Žbevac i Nesalce u bujanovačkoj opštini, kao i u mestu...

Nastavak na B92...

U Pčinjskom okrugu i dalje požari, na jednom mestu ugase, na drugom se rasplamsa

Izvor: JUGpress.com, 04.Avg.2021

VRANJE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, Sektora za vanredne situacije, ugasili su sinoć požare u mestu Izvor kod Bosilegrada, u mestima Žbevac i Nesalce u bujanovačkoj opštini, kao i u mestu Crnovce kod Trgovišta, saopštio je MUP Srbije...Trenutno je angažovano 12 vatrogasaca-spasilaca...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.