SMATRA DA NIJE ODGOVORAN ZA SMRT DEVOJČICE (3): Saslušan muškarac osumnjilčen da je kombijem usmrtio dete na Karaburmi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2022, 21:56

SMATRA DA NIJE ODGOVORAN ZA SMRT DEVOJČICE (3): Saslušan muškarac osumnjilčen da je kombijem usmrtio dete na Karaburmi

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu saslušan je vozač kombija koji je usmrtio trogodišnju devojčicu na Karaburmi u naselju mali Leskovac.

Vozač je rekao da sebe ne smatra odgovornim i ne priznaje izvršnje krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Osumnjičeni ne spori da se događaj desio, ali smatra da nije odgovoran što se dete od tri godine našlo na putu, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema njegovim navodima, nije mogao da vidi.

Tužilaštvo je predložilo sudu da odredi pritvor osumnjičenom zbog sumnje da bi mogao da ponovi delo, pri tome ceneći njegovu raniju prekršajnu osuđivanost i nepoštovanje saobraćajnih propisa.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mesec dana od navoda da je ujak obljubio maloletnu sestričinu: Istraga u toku

Izvor: OkRadio.rs, 17.Sep.2022, 08:47

Više javno tužilaštvo u Vranju donelo je naredbu protiv A. S. iz Vladičinog Hana o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem iz čl.179.st.1.Krivičnog Zakonika, i po kojoj naredbi je u toku istraga. Osumnjičeni se nalazi u pritvoru,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.