Vikend zasedanje gradskog veća

Izvor: juGmedia, 19.Sep.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend zasedanje gradskog veća

VRANJE – 152. sednica gradskog veća održava se danas, a pred većnicima se nalazi pet tačaka. Biće reči, između ostalog, o predlogu Odluke o pokretanju postupka uzimanja u zakup poslovnih prostorija za potrebe organa grada Vranja.

Većnici razmatraju i predlog za donošenje Odluke o dodeljivanju isključivog prava Zavodu za urbanizam radi izrade Plana detaljne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << regulacije privredno-radne zone Bunuševac 3 u Vranju, uključujući i obezbeđivanje katastarsko-topografskog plana pomenutog poteza.

Većnici će se izjasniti i o prelogu rešenja o obrazovanju Radne grupe za izradu odluka kojima su propisani lokalni izvorni prihodi i odluka koje se odnose na porez na imovinu.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.