Većnici o NAGRADAMA ZA STUDENTE

Izvor: OkRadio.rs, 02.Okt.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većnici o NAGRADAMA ZA STUDENTE

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sazvao je za utorak 139. sednicu Gradskog veća, na kojoj će biti razmatrano devet tačaka. Većnici će razmatrati Pravilnik o načinu i rokovima vršenja popisa imovine i obaveza grada Vranja i Predlog Odluke o utvrđivanju nominalnog iznosa i broja korisnika nagrada za uspešne studente na teritoriji grada Vranja u školskoj 2018/2019. godini.    Sednica počinje u 8 časova.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nastavak tradicije: NOVČANE NAGRADE za najbolje studente

Izvor: OkRadio.rs, 02.Okt.2018

Na 139. sednici Gradskog veća usvojena je odluka o nagrađivanju najboljih studenata sa teritorije Grada Vranja kojom će biti nagrađeno 30 studenata sa po 20.000 dinara. Većnici su usvojili tekst javnog poziva za dodelu nagrada i on će biti objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Vranja,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.