Važno za vozače: Radovi kod tunela Predejane

Izvor: OkRadio.rs, 23.Maj.2022, 10:48

Važno za vozače: Radovi kod tunela Predejane

Na auto-putu E-75, na ulazu u desnu cev tunela Predejane, u smeru ka Vranju, u toku su radovi na postavljanju zaštitne ograde na tehničkom prolazu. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".     Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:   - na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,   - na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,   - na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,    - na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vozači oprez na Koridoru 10 kod Predejana

Izvor: Danas, 23.Maj.2022

Na magistralnom auto putu E-75, na ulazu u desnu cev tunela Predejane u smeru ka Vranju, u toku su radovi na postavljanju zaštitne ograde na tehničkom prelazu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.