Vanredno u 23 opštine

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno u 23 opštine

Republički štab za vanredne situacije preložio je da Vlada ukine vanrednu situaciju na celoj teritoriji Srbije, ali Vanredna situacija ostaje na snazi u 23 opštine.

Novi problem mogla bi da zadaju klizišta. Nema većih opasnosti od leda na rekama. Vladi Srbije Republički štab za vanredne situacije preložio je da ukine vanrednu situaciju.Vanredna sitacija ostaje u 23 opštine: Kuršumliji, Trgovištu, Surdulici, Vladičinom Hanu, Bosilegradu, Vranju, Gornjem Milanovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Lučanima, Ivanjici, Crnoj Travi, Vlasotincu, Lebanu, Boljevcu, Sjenici, Novoj Varoši, Bajinoj Bašti, Tutinu, Prijepolju, Kraljevu, Novom Pazaru, Priboju, Prokuplju i Medveđi. Na sednici kojoj je predsedavao šef štaba Ivica Dačić rečeno je da će se o eventualnom ukidanju vanredne situacije u tim opštinama koje se nalaze na jugu, jugoistoku i jugozapadu Srbije razgovarati u subotu ili najkasnije u ponedeljak, prenosi RTS. Zbog opasnosti od bujičnih poplava i pokretanja klizišta, na današnjoj sednici Štaba razmatra se situacija o klizištima kojih u Srbiji ima oko 2.300. Dačić je pozvao sve nadležne službe za čišćenje kanala i vlasnike brodova na rekama da se pobrinu za normalno funkcionisanje, inače će snositi posledice.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.