VOJNI LEKAR NA SELU: 4. BRIGADA u  još jednoj akciji

Izvor: OkRadio.rs, 01.Okt.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJNI LEKAR NA SELU: 4. BRIGADA u još jednoj akciji

Vranje / Bujanovac - Vojni lekari 4. brigade Kopnene vojske, u okviru akcije “Vojni lekar na selu”, posetili su meštane u selu Mali Trnovac u opštini Bujanovac i pružili im medicinsku pomoć. Ovo je 51. put, a peti u 2019. godini, da lekari 4. brigade Kopnene vojske obilaze teško pristupačna i veoma udaljena od lekara, sela na teritoriji zone odgovornosti. U ovoj akciji “Vojni lekar na selu”, pregledan je 21 meštanin. Na jugu Srbije u svim do sada realizovanim akcijama pregledano je ukupno 1.734 ljudi.  
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nova akcija „Vojni lekar na selu“

Izvor: VOM.rs, 01.Okt.2019

Nova akcija „Vojni lekar na selu“. . Vojni lekari 4. brigade Kopnene vojske, u okviru akcije „Vojni lekar na selu“, posetili su  meštane u selu Mali Trnovac u opštini Bujanovac i pružili im medicinsku pomoć. Ovo je pedeset i prvi put, a peti u 2019. godini, da lekari 4. brigade Kopnene vojske...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.