Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VJT: Ubistvo iz nehata

VRANJE

Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio, 6. oktobra, kada je tridesetsedmogodišnji muškarac u selu Prvonek kod Vranjske Banje nastradao u lovu, Više javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se saopštenjem za javnost.

„Više javno tužilaštvo u Vranju je imajući u vidu činjenično stanje i priložene dokaze uz krivičnu prijavu PU Vranje, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << podnetu protiv S.A. (29), iz Vranjske Banje, na osnovu prikupljenog dokaznog materijala, utvrdilo da se radi o nehatnom lišenju života oštećenog S.Đ (37) iz Vranjske Banje, te je predmet dostavljen na nadležno postupanje Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, jer se radi o krivičnom delu „nehatno lišenje života“ iz čl. 118. Krivičnog Zakonika, za koje je krivično delo zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina“, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Srđan Đorđević nastradao je tokom lova, u nedelju, oko 6 časova, u selu Prvonek kod Vranjske Banje.

Njega je, kako se sumnja, usmrtio drugi lovac, iz Vranjske Banje.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.