Izvor: Radio 021, 21.Okt.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kabel savladao Dinamo minimalnim rezultatom

Fudbaleri Kabela pobedili su Dinamo iz Vranja minimalnim rezultatom 1:0, u 15. kolu Prve lige Srbije.

Zaslužena pobeda novosadskog tima, iako je rezultat mogao da bude ubedljiviji s obzirom na veliki broj propuštenih prilika igrača u crveno-crnim dresovima.

Krenuli su od samog starta igrači Kabela veoma ofanzivno i imali su nekoliko dobrih šansi. Izglednu šansu imao je Nebo, koji je išao jedan na jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa golmanom, ali je napadač promašio čitav gol.

Već od 20. minuta gosti igraju sa igračem manje, pošto je Segun neoprezno startovao Govedaricu, razbivši mu arkadu. Glavni arbitar na meču, Igor Stojiljković, pokazao je direktan crveni karton igraču Dinama.



Posle devet minuta Kabel je došao do prvog i jedinog gola. Posle dobre akcije, do lopte je došao Pantelić, koji ju je lepo namestio i potom šutirao u bliži ugao savladaviši Popovića.

I u nastavku meča igrali su fudbaleri Kabela znatno bolje, ali i znatno agresivnije od rivala, pa im je sudija pokazao šest žutih kartona. Pogađali su igrači novosadskog kluba i prečku, imali čistu situaciju jedan na jedan, ali lopta u mreži nije završila po drugi put.

Posle 15 utakmica, Kabel je treći na tabeli sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Metalac, ali i prvoplasirani Grafičar, koji ima meč manje.

U narednom kolu, 27. oktobra, Kabel će dočekati Bačku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.