Izvor: JUGpress.com, 06.Nov.2023, 19:04

Usvojen Predlog Rešenja o prestanku mandata stalnih radnih tela Skupštine grada Vranja

VRANJE

Na trećoj sednici Privremenog organa Grada Vranja kojom je predsedavao predsednik ovog organa Slobodan Milenković, razmatrani su i usvojeni Predlog Rešenja o prestanku mandata stalnih radnih tela Skupštine grada Vranja, Predlog Komisije za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama iz budžeta grada Vranja u 2023. godini, kao i Predlog Komisije za dodelu sredstava udruženjima iz oblasti društvenog i humanitarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rada u ovoj godini.

Takođe, razmatran je i usvojen Predlog Rešenja o obrazovanju i imenovanju predsednika i člana Komisije za administrativno pravna pitanja imenovanje i radno pravni status Privremenog organa grada Vranja.

Usvojen je i Predlog Odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije Privredno radne zone Bunuševac 4 u Vranju i Predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije Vetroelektrane „Vranje“.

Sednici je prisustvovao i načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović. (kraj) DC/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.