Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen Nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana u Vranju

VRANJE

Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici Izmene i dopune finansijskog plana za 2019. godinu JU Centar za socijalni rad, kao i Nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana za grad Vranje. Usvojen je i Izveštaj komisije o analizi dostavljenih izveštaja o utrošenim sredstvima dodeljenim crkvama i verskim zajednicama u 2018. godini.

„Prošle godine je iz budžeta izdvojeno četiri miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dinara. Verske zajednice koje su aplicirale na tom konkursu su uredno realizovale projekat, uredno podnele izveštaj u skladu sa svim važećim rokovima. Komisija koja je imenovana od strane Gradskog veća je proverila i sve je u skladu sa planiranim aktivnostima i finansijskim planom. Taj izveštaj je usvojen i ulazimo u proceduru realizacije konkursa za ovu godinu, jer je bio otvoren do 6. avgusta”, rekla je Zorica Jović, gradska većnica.

Članovi Veća usvojili su i tekst Javnog konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa  i projekata za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Vranja u 2019. godini. Ukupan iznos sredstava za realizaciju projekata je 1.200.000 dinara, a tekst Konkursa će biti objavljen na zvaničnom sajtu Grada Vranja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.