Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2021, 20:05

Uspeh vranjskih gimnazijalaca

VRANJE

Učenici trećeg i četvrtog razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, Emilija Milenković, Staša Aleksić, Milica Vorkapić i Đorđe Stojanović, osvojili su treće mesto na “High School Case Competition-u”.

Cilj takmičenja bio je da se na osnovu date Studije slučaja napravi kampanja o određenom brendu, a ovogodišnji zadatak je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bio društveno odgovorna marketing kampanja o ToTo keksu.

“Kako je ciljna grupa bila Gen Z, kojoj naši učenici i pripadaju, veoma uspešno su uspeli da izađu na kraj sa zadatim izazovom.

Koristeći svoje veštine u pravljenju prezentacija i javnom nastupu, a povrh svega svoju kreativnost, motivisani izuzetno zahtevnim zadatkom, uspeli su da na njega odgovore više nego zadovoljavajuće. Uradili su upravo ono što i naziv njihovog tima poručuje, pogodili su „Pravo u metu“, kaže direktorka gimnazije Suzana Mišić Stanković.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Učestvovalo je 87 timova, pa je uspeh vranjskih gimnazijalaca tim pre veći.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vranjski gimnazijalci treći na takmičenju u brendiranju

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021, 09:57

Treće mesto na takmičenju "High School Case Competition" osvojili su učenici 3. i 4. razreda Gimnazije “Bora Stanković” u Vranju Emilija Milenković, Staša Aleksić, Milica Vorkapić i Đorđe Stojanović. Na takmičenju je učestvovalo 87 timova, a cilj je bio da se na osnovu date Studije slučaja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.