Usmrtio suprugu po povratku iz lova, pa pokušao da se ubije

Izvor: 24sata, 02.Nov.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usmrtio suprugu po povratku iz lova, pa pokušao da se ubije

Branku Đ. (54), domaćicu iz sela Soderce, dva kilometra od zapadno od Vranja, ubio je danas oko 15.30 sati njen suprug Radomir, radnik HK "Simpo", kada se vratio kući iz lova.

Radomir Đ. je pucao u suprugu iz lovačke puške, dok je ona ležala u krevetu.

- Prema našim informacijama, Đorđević je potom sebi naneo teške telesne povrede u pokušaju da puškom okonča sopstevni život, nakon čega je prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << u vranjski Zdravstveni centar – izjavio je Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

Radomir Đ. je primljen u Zdravstveni centar kao hitan slučaj, a po ukazanoj pomoći prebačen je u niški Klinički centar

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucao u suprugu, pa probao da se ubije

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2014

Radomir Đorđević (58) iz vranjskog sela Soderce teško je povređen kada je pucao na sebe nakon što je posle porodične svađe ubio svoju suprugu...Prema nepotvrđenim informacijama Radomir je danas oko 15,30 sati pucao iz lovačke puške u Branku (54) dok je ona ležala na krevetu...Prema našim...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.