Izvor: JUGpress.com, 24.Mar.2023, 21:05

Uručeno 166 auto sedišta za bebe

VRANJE

U Vranju je sprovedena akcija podele auto sedišta bebama sa teritorije grada koje su rođene od 1. oktobra do 31. decembra 2022. godine.

Sedišta su roditeljima uručili predsednik lokalnog parlamenta Dejan Tričković, predstavnici Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja i republičke Agencije za bezbednost saobraćaja. Podeljeno je ukupno 166 auto sedišta.

Kraću edukaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << o pravilnom montiranju i upotrebi auto sedišta održala je saradnik agencije Marijana Jovanović.

O indikatorima bezbednosti saobraćaja, upotrebi zaštitnih sistema za decu, statistici o broju stradale dece u saobraćaju, kao i neophodnosti povećanja svesti o upotrebi dečjih sedišta govorili su Veljko Ćurčić, predstavnik republičke Agencije za bezbednost saobraćaja i Ivica Ristić, član Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji Grada Vranja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.