Urednici Balkanrocka drže radionicu web novinarstva i fotografije u Vranju

Izvor: BalkanRock.com, 05.Maj.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urednici Balkanrocka drže radionicu web novinarstva i fotografije u Vranju

“InFokus” predstavlja dvodnevnu radionicu, posvećenu savremenom web novinarstvu i fotografiji koja će se održati 23 i 24. maja u Vranju u prostorijama E8 centra, a vodiće je urednici portala Balkanrock.com.

Radionica ima za cilj da okupi entuzijaziste iz oblasti multimedije, interneta, novinarstva, muzike i fotografije. Cilj same radionice je da tokom predavanja, diplomiranog novinara Miloša Najdanovića kao i profesionalnog fotografa Nemanje Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << opskrbi mlade iz Vranja potrebnim veštinama za obradu informacija iz oblasti kulture i njihovom plasmanu u internet medijima.

Pored osnovne edukativne namere, „InFokus“ teži da mladima čija su interesovanja usmerena na vizuelo izražavanje, muziku i novinarstvo približi i upozna ih sa tehničkim i estetskim mogućnostima i tendencijama tradicionalnog i savremenog pristupa obradi informacija kao i savremenom vizuelnom mediju.

Predavači se nadaju da će povećati zainteresovanost prisutnih, stimulisati ih u uključivanje u kulturni život Južne Srbije i putem edukacije na najpristupačniji način opisati i približiti najnoviji vid medija, a to je internet novinarstvo.

Prisustvo na radionici je besplatno.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Radionica za mlade o multimedijalnom novinarstvu

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2015

VRANJE – U Vranju će biti održana dvodnevna radionica, posvećena savremenom web novinarstvu i fotografiji koja će se održati 23 i 24. maja u prostorijama Centra E8, a vodiće je urednici portala Balkanrock.com...Radionica ima za cilj da okupi entuzijaziste iz oblasti multimedije, interneta, novinarstva,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.