Umro saučesnik u ubistvu policajca kod Velikog Trnovca

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro saučesnik u ubistvu policajca kod Velikog Trnovca

VRANJE -U Okružnom zatvoru u Vranju noćas je prema prvim predpostavkama lekara od infarkta preminuo pritvorenk B. R.(40) za kojeg se sumnja da je bio pomagač u ubistvu policajca Gorana Đorđevića kod Velikog Trnovca.On je preminuo tri sata posle ponoći iako su lekari Hitne medicinske pomoći pokušali reanimaciju . Pripadnici Policijske uprave u Vranju izvršili su uviđaj, izdat je nalog za obdukciju, na osnovu čega će >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << biti utvrđen uzrok smrti, saopštilo je Ministarstvo pravde i državne uprave.

On je priveden 24.oktobra pod sumnjom da je saučestvovao u ubistvu policajca Gorana Đorđevića, nakon policijskog pritvora njemu je određen pritvor do 30 dana, koji je ovih dana isticao.

Policajac Goran Đorđević povređen je na dužnosti pre mesec dana u selu Veliki Trnovac, kada je na njega naleteo automobil švajcarske registracije, pošto je pokušao da ga zaustavi. Nekoliko dana potom on je umro u niškom Kliničkom centru.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.