Ukupno 108 novozaraženih koronom u Nišu, Pčinjskom i Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2021, 11:50

Ukupno 108 novozaraženih koronom u Nišu, Pčinjskom i Jablaničkom okrugu

U kovid ambulantama niškog Doma zdravlja juče su testirana 462 pacijenta, a 44 su pozitivna na koronu. U Pčinjskom okrugu je 40 osoba novozaraženo, od čega je skoro polovina iz Vranja, dok su u Jablaničkom okrugu 24 pacijenta dobila pozitivan rezultat, najviše njih iz Leskovca.

U niškim kovid ambulantama juče su se javile 633 osobe - 230 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su ostali obavili kontrolni pregled.

Juče je u Pčinjskom okrugu testirano 295 ljudi i pozitivan nalaz dobilo je njih 40. Najviše novoobolelih i dalje je iz Vranja - 19, iz Surdulice 10, iz Bujanovca 5, iz Vladičinog Hana 3, dvoje iz Trgovišta i jedan iz Bosilegrada.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljen je 131 pregled, od čega su 52 prva. Takođe, urađeno je 55 antigenskih testova. Od toga 18 je pozitivno na korona virus - navode iz Štaba za vanredne situacije u Vranju.

U Jablaničkom okrugu su od 207 testiranih osoba pozitivne 44. Najviše novozaraženih je iz Leskovca - 15, zatim 5 iz Vlasotinca i po dvoje iz Medveđe i Lebana.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.