Ukrali automobil i motocikl

Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali automobil i motocikl

VRANJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju rasvetlili su krivična dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Osumnjičeni se terete da su u Vranju ukrali automobil marke „pežo 206“, kao i motocikl od sela Vlase prema selu Uševce, grad Vranje, navodi policija.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << javnog tužilaštva u Vranju, rešenja o zadržavanju do 48 sati doneta su L.S. (1993) i Ž.Đ. (1999) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni zameniku tužioca koji je predložio određivanje pritvora, što je prihvatio sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju i osumnjičenima odredio pritvor do 30 dana.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.