Ukinute vanredne mere, Dejan Stajić novi predsednik

Izvor: juGmedia, 24.Sep.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinute vanredne mere, Dejan Stajić novi predsednik

Vanredne mere koje su uvedene u SSOS Fudbalskog saveza grada Vranja 7. novembra 2016. godine i produžavane dva puta, ukunute su i za novog predsednika izabran je Dejan Stajić.

On je izabran na vanrednoj izbornoj  Skupštini 22. septembra.

Na Skupštini je bilo predviđeno 13 tačaka dnevnog reda, a prisutan ispred FS RIS-a bio je Dragan Radović iz Blaca.

Na sednici sa 33 delegata izašlo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se sa predlogom dva kandidata za novog predsednika SSOS grada Vranja – Dejan Stajić, trenutno sudija Fustal lige, i  Jasmina Zafirović, internacionalni fudbalski sudija za žene i na B listi sudija Srpske fudbalske lige Istok. Pošto Zafirovićeva nije na vreme podnela kandidaturu po članu 29, njena kadidatura je odbačena kao nevažeća.  Nezadovoljni članovi Skupštine, koji su bili za Jasminu Zafiroivić, demonstrativno su napustili sednicu pre glasanja za izbor predsednika.

Stajić u sredini

Za Dejana Stajića su preostali delegate glasali jednoglasno.

“Želim da se svi ujednimo i oni koji su bili za moj izbor i koji nisu da zajedničkim snagama krenemo napred za dobrobit fudbala ne samo u Vranju i Pčinksom okrugu, nego i FS RIS-a i FS Srbije. Zahvalio bih se gospodinu Draganu Radoviću na prisustvo i verujem da je i on zadovoljan radom  Skupštine. Trudiću se kao predsednik da mlade sudije, da oni najbolji napreduju na listama, a mi smo tu stariji da im pomognemo u nihovom razvoju”, kazao je Stajić

Dejan Stajić inače je podoficir Vojske Srbije, oženjen i otac dvoje dece. Suđenejm se bavi od 1997. Godine, a od 2010. godine je savezni fudbalski sudija. Dugo godina je sudio utakmice Srpske fudbalske lige, sada je sudija Fustal lige.

Na osnovu njegovog predloga jednoglasno su za članove Upravnog odbora izabrani: Danijel Rustić, Srđan Stajić, Ranko Anđelković, Dalibor Zlatković, Goran Nacković i Nemanja Veličković.

Nadzorni odbor čine: Predsenik Ivica Mladenović i članovi Aleksnadar Ljubisavljević i Bojan Stefanović

Vukašin Stevanović
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.