Uhvaćen kradljivac šahtova

Izvor: OkRadio.rs, 16.Okt.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen kradljivac šahtova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu nadležnog tužioca, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa. On se tereti  da je ukrao poklopac sa šahte na uglu ulica Patrizanski put i Bulevar Avnoja u Vranju, koji je  policija pronašla kod njega.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Zbog krađe šahte krivična prijava

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2018

VRANJE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu nadležnog tužioca, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa...On se tereti da je ukrao poklopac sa šahte na uglu ulica...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.