Uhapšeni zbog posedovanja KOKAINA I VAGICE

Izvor: OkRadio.rs, 11.Mar.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog posedovanja KOKAINA I VAGICE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su u dve odvojene akcije N. D. (37) i M.S. (31) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena prozvodnja i stavljanje u promet opojne droge. Policija je u Vranju prilikom pregleda kod M.S. pronašla 1,2 grama praha nalik kokainu. Takođe, u drugoj akciji, iz stana N.D. policijski službenici oduzeli su još oko 10 grama praha za koji se sumnja da je kokain, kao i vagicu za precizno merenje. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.   ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplena cigareta u Kraljevu

Izvor: RTS, 11.Mar.2019

. Policija u Kraljevu zaplenila je oko 11.000 paklica cigareta. Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv tridesetšestogodišnjeg vozača iz Kragujevca podneće krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Nastavak na RTS...

HAPŠENJE U VRANJU U dve akcije zaplenjeni kokain i vagica za tačno merenje

Izvor: Blic, 11.Mar.2019

Policija u Vranju uhasila je, u dve odvojene akcije, N. D. (37) i M. S. (31) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena prozvodnja i stavljanje u promet opojne droge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.