Uhapšeni provalnici salona nameštaja

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jun.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni provalnici salona nameštaja

Policija u Vranju po odobrenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva donela je rešenje o zadržavanju do 48 sati M.A. (24) i M.C. (23) iz Vranja, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa. Kako je saopšteno iz Policijske uprave, sumnja se da su M.A. i M.C. u noći između 12. i 13. juna ove godine obili prodajni salon nameštaja u Vranju i protivpravno prisvojili dva lap-topa. Policija je pronašla lap-topove i vratila vlasniku.  Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, saopšteno je iz policije. autor: Aleksandar Aca Stojković   ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjanci ukrali 2 laptopa iz salona nameštaja

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jun.2014

Dvojica Vranjanaca, M.A. (23) i M.C. (24) uhapšeni zbog sumnje da su u noći između 12. i 13. juna obili jedan salon nameštaja iz koga su krali dva laptopa.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.