Uhapšena još dva „piromana“

Izvor: juGmedia, 12.Apr.2013, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena još dva „piromana“

VRANJE – Vranjska policija privela je danas  Aleksandra Stojanović zvanog  Torko  i Nikolu Trajkovića zvanog Čutu, zbog sumnje da su karajem marta  zapalili automobil Dragana Antića, oca gradonačelnika Vranja Zorana Antića.Kako je za našu agenciju potvrdio PR Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković, nakon saslušanja istražni sudija je odredio pritvor do trideset dana. Prema našim saznanjima Nikola Trajković >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je već privođen zbog paljenja pozorišta Bora Stanković , ali je ubrzo izašao iz pritvora zbog nedostatka dokaza. Poznato je da su obojica deo grupe koja je u velikoj akciji UKP i Žandarmerije koja je uhapsila osam osoba krajem decembra prošle godine zbog brojnih paljevina u gradu.

Sada se terete da su u ranu zoru 25. marta  u naselju Češalj zapalili  automobil  marke Jugo koji je u vlasništvu penzionera Dragana Antića.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Nova energija u Dinamu

Izvor: OkRadio.rs, 13.Apr.2013, 11:56

Zvonko Đorđević, novi tim mendžer gradskog fudbalskog kluba Dinamo, dobio je odrešene ruke od gradonačelnika Vranja Zorana Antića i čelnika kluba da može da krene u stvaranju koncepcije rada koja će organizaciju kluba podići na najviši mogući nivo. Prema našim saznanjima, Đorđević je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.