Uhapšen osumnjičeni za obijanje prodavnice bele tehnike u Vranju

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za obijanje prodavnice bele tehnike u Vranju

Policija u Vranju uhapsila je M.M. (30) iz ovog grada zbog sumnje da je počinio dve teške krađe kojima je oštetio jednu prodavnicu bele tehnike i jedno privatno lice, saopštila je danas Policijska uprava u Vranju.

M.M. se sumnjiči da je u julu ove godine provalio u jednu prodavnicu bele tehnike u Vranju i da je odatle ukrao tri motorne testere.

On se sumnjiči i da je u oktobru ove godine provalio u privatnu garažu jednog Vranjanca i iz nje uzeo alat >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za popravku automobila.

Policija je pronašla deo ukradenih stvari i vratila ih je vlasnicima.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšene dve osobe u Požegi zbog više krađa i silovanja stare žene

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2019, 12:40

Policija u Požegi uhapsila je M.P. (22) i M.I. (22) iz okoline tog mesta zbog sumnje da su izvršili 12 krađa, a M.P. je osumnjičen i za silovanje, saopštila je danas Policijska uprava u Užicu...Sumnja se da su M.P. i M.I. u periodu od marta 2017. godine do decembra 2018. godine na području Požege...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.