Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2023, 20:03

Uglavnom prohodni putni pravci

VRANJE

Saobraćaj na lokalnim, regionalnim i državnim putnim pravcima na teritoriji Grada Vranja odvija se bez većih problema, uprkos segu koji je tokom vikenda pao.

Gradski štab za vanredne situacije saopštio je da su od 3. do 6. februara očišćeni republički putni pravci koji se nalaze na teritoriji grada. To su državni put II A 258, deonica Vladičin Han-Vranje-Bujanovac-Preševo, državni put II A 227, deonica Vlase-Vranje-Barelić, državni put II >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << B 442 i deonica Vranje-Besna Kobila.

Trenutno su prohodni svi putni pravci, osim deonica do Punuševca i od Krive Feje do planinarskog doma na Besnoj Kobili, tako da je u toku raščišćavanje ovih deonica.

Što se tiče gradskih saobraćajnica, uveliko se čiste shodno prioritetima i nema većih problema u saobraćaju.

Pod snegom su bočne ulice do kojih mehanizacija i ne dolazi.

Sa trotoara i pešačkih prelaza sneg neprestano čisti zimska služa vranjskog  „Komrad“.

Za održavanje republičkih putnih pravaca zaduženo je preduzeće „Goša komerc“, dok je čišćenje lokalnih putnih pravaca povereno preduzeću „Saba Belča“.

Vlasnici lokala u obavezi su da očiste sneg sa trotoara ispred svojih radnji.

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.