„Udruženje za naše Vranje“ organizuje humanitarnu akciju

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Udruženje za naše Vranje“ organizuje humanitarnu akciju

VRANJE – Udruženje „Za naše Vranje“ i ove godine sada već tradicionalno po treći put organizuje, novogodišnju humanitarnu  akciju „Slatkiš za našu decu – poklon za druga“.

Ovogodišnja acija je najavljena za sredu 16. novembra u Omladinskom kulturnom centru (OKCE), sa početkom u 15 sati.U programu učestvuju hor  OŠ Radoje Domanović  dok će novogodišnju predstavu izvešti mališani iz OŠ Vuk >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Karadžić.

Učenici škole Dositej Obradović, pripremili su za ovu priliku predstavu Snežana i sedam patulјaka, učenici iz OŠ Svetozar Marković, Ljubav u sedmom kraljevstvu, a učenici škole Jovan Jovanović Zmaj,Navodadžisanje.

Za folklorni nastup biće zaduženi učenici iz OŠ Branko Radičević . Svoj nastup imaće i Plesna grupa  Top Dens.

Kao i svake godine ulaznica za ovaj koncert je slatkiš ili igračka. Svi prikupljeni slatkiši i igračke biće deo novogodišnjih paketića, koje će članovi ovog udruženja podeliti socijalno ugroženim porodicama i deci iz marginalizovanih grupa.

Prošle godin  Deda Mraz iz ovog udruženja obradovao je  180 mališana.Sve dodatne informacije ne samo o ovoj akciji ,već i o drugim akcijama koje sprovodi ovo udruženje mogu se dobiti na njihovoj FB stranici.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.