Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2024, 19:47

Udruženje ,,Naš svet, naša pravila”osnovalo Književni klub u Vranju

VRANJE
Udruženje ,,Naš svet, naša pravila” (NSNP) osnovalo je Književni klub u Vranju čiji je cilj formiranje novog prostora za sve ljubitelje književnosti i promocija neafirmisanog autorstva radi osnaživanja postojeće književne zajednice u Vranju. Prvi sastanak održaće se u subotu, 20. aprila od 18 časova u Medijskom skloništu gde će se upoznati, razgovarati o knjigama i planirati buduće aktivnosti kluba.
Klub će kako navode iz NSNP-a predstavljati novi ambijent kakav još uvek ne postoji Vranju i mobilisati ljubitelje književnosti svih žanrova i epoha radi podsticanja razmene...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.