Udružena opozicija u akciji prikupljanja potpisa za smenu lokalne vlasti

Izvor: juGmedia, 15.Jun.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udružena opozicija u akciji prikupljanja potpisa za smenu lokalne vlasti

Šest opozicionih stranaka i pokreta u Vranju sutra počinje akciju prikupljanja potpisa za smenu lokalne vlasti jer su dve godine njihove vladavine obeležili samo skandali, siromašenje i poskupljenja, kaže se u zajedničkom saopštenju Demokratske stranke, Pokreta „Dosta je bilo“, Dveri, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana i Socijaldemokratske stranke.

Društvenim mrežama već kruži proglas „Udružene >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vranjske opozicije“ kojim se, uz obrazloženje po stavkama, traže ostavke gradonačelnika Vranja i celokupnog gradskog rukovodstva, uvođenje prinudne uprave u Vranju i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.

Danas se navršavaju dve godine od formiranja lokalne vlasti u sadašnjem sazivu, za koju smatramo da je najgora do sada. Dve godine nisu učinili ništa za Vranjance, čak nisu ni završili ono što je bilo započeto. Naravno da nisu ispunili nijedno sopstveno predizborno obećanje“, ističe se u saopštenju.

Početak akcije prikupljanja potpisa zakazan je za 11 časova i 55 minuta (u 5 do 12) na gradskom šetalištu, pored OTP banke.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILENKOVIĆ: Demokratsko pravo opozicuije da se ujedinjuje

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2018

Demokratski je i legitimno pravo opozicije da se ujedinjuje, ukazao je Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja i jedan od lidera GrO Srpske napredne stranke u Vranju, komentarišući činjenicu okupljanja opozicionih stranaka i pokreta na lokalnom nivou. Milenković podseća da je takav način delovanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.