Udavio se trogodišnji dečak u poljskom wc-u!

Izvor: Mondo, 09.Jun.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio se trogodišnji dečak u poljskom wc-u!

Trogodišnji dečak iz sela Pavlovac kod Vranja udavio se tako što je upao u rupu poljskog WC-a, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Rodbina je u petak oko 18.00 sati primetila da je dete nestalo, a oko 20 sati je pronađeno telo u poljskom WC-u.

Po rečima portparola Policijske uprave u Vranju Gorana Jovčića, ukućani su primetili da je dete nestalo sinoć oko 18 časova.

"Ukućani nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zvali policiju. Kada su primetili da je dečak nestao sami su pretražili dvorište i okolinu i pronašli su dečaka u poljskom toaletu oko 19.50. Policija je pozvana nakon toga", rekao je Jovčić za Betu.



Uviđaj na licu mesta izvršili su pripadnici vranjske policije i zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u tom gradu.



TUGA: Izvučeno telo petogodišnjaka iz Rzava

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dječak upao u rupu poljskog WC-a pa se udavio

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2018

BEOGRAD - Trogodišnji dječak iz sela Pavlovac kod Vranja udavio se tako što je upao u rupu poljskog WC-a, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije...Rodbina je u petak oko 18.00 sati primjetila da je dijete nestalo, a oko 20 sati je pronađeno tijelo u poljskom WC-u.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.