Učenici 1. septembra umesto u školu išli u kafanu VIDEO

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici 1. septembra umesto u školu išli u kafanu VIDEO

Učenici osnovne škole u Krivoj Feji kod Vranja, koji su prvi septembar proveli u bašti lokalnog restorana, i dalje ne pohađaju nastavu.

Nova škola izgrađena u tom mestu nema upotrebnu dozvolu, a direktor ne zna kada će za đake početi školska godina.

Na kapiji nove škole u Krivoj Feji katanac i dalje neotključan iako je školska godina počela. Učenik trećeg razreda Luka Pejčić je na produženom raspustu a prvog septembra je došao u školu pre zvona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Učenici i roditelji koji su prvog septembra došli u školu nisu mogli da uđu ni u školsko dvorište.

Nova zgrada škole izgrađena je pre dva meseca

Škola nema upotrebnu dozvolu jer su nadležni inspektori utvrdili da objekat nije bezbedan i naloženo je izvođaču da otkloni nedostatke. Direktor škole tvrdi da su roditelji bili obavešteni o produženju raspusta.

Osnovna škola u Krivoj Feji je istureno odeljenje škole“ Kralj Petar Prvi oslobodilac“ koja se nalazi u selu Korbevac kod Vranja. Nastavu od prvog do osmog razreda pohađa 35 đaka.

Opširnije u video-prilogu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.