UŽIVO Strepimo zbog pet dana odmora, Nešto veći broj nego juče

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 09:25

UŽIVO "Strepimo zbog pet dana odmora", Nešto veći broj nego juče

U Srbiji su, prema poslednjem preseku, bitku sa kovidom izgubila 24 pacijenta. Potvrđeno je 1. 304 nova slučaja zaraze od 6.271 testiranog uzorka.

Na respiratoru je 138 osoba, što je manje nego u ponedeljak.

Nastavlja se masovna vakcinacija bez zakazivanja širom zemlje, a lekari upozoravaju da samo kombinacija vakcinacije i zaštite mogu da zaustave epidemiju.

Najnovije informacije o koronavirusu u Srbiji pratite na B92.net.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Vranju danas revakcinacija građana Makedonije

Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2021

VRANJE..Drugu dozu vakcina u Vranju danas prima oko 200 građana Severne Makedonije...Do sada je vakcinisnao više od 1.000 osoba iz ove susedne države...Revakcinacija će biti organizovana u sportskoj hali...Direktorka ZC u Vranju dr Ljiljana Antić kaže da će se vakcinisati više od 200 građana...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.