UŽAS U BUJANOVCU: Maloletnik izboden nožem

Izvor: juGmedia, 26.Nov.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BUJANOVCU: Maloletnik izboden nožem

BUJANOVAC/VRANJE – Petnaestogodišnji mladić B.E. uboden je sinoć nožem u predelu grudi, kako juGmedia saznaje nakon porodične svađe.Njegovo stanje je trenutno stabilno iako je prema rečima hirurga sinoć bio životno ugrožen.

Vranjska policija se još uvek nije oglasila povodom ovog incidenta, ali kako nezvanično saznajemo uhapšen je mladićev rođak, koji se tereti da je teško povredio mladića.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Posle kafanske svađe pokušao da ubije rođenog brata!

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2014

Policija u Vranju saopštila je da je intenzivnim radom bujanovačkih policajaca pronađena osoba koja je nožem u grudi ubola petnaestogodišnjeg B.E. iz Bujanovca. Policija, međutim, nije ūsaopštila ni inicijale uhapšenog, jer kako je rečeno u Policijskoj upravi u Vranju, „kada...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.