UŽAS KOD VRANJA: Obrušila se stena na rudara (24), preminuo na licu mesta

Izvor: Telegraf.rs, 15.Dec.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD VRANJA: Obrušila se stena na rudara (24), preminuo na licu mesta

Pomoćnik rudara, star 24 godine, stradao je u rudniku Grot kod Vranja, kada se na njega obrušila stena.

Kako je rekao za Tanjug Goran Jovčić iz PU Vranje, nesreća se desila juče oko 8.30 sati, na četvrtom horizontu rudnika, kada se na nesrećnog pomoćnika rudara obrušila stena i on je preminuo na licu mesta.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, koje je naložilo da se dostavi izveštaj u vezi s događajem, a uviđaj unutar jame izvršiće Republička inspekcija rudarstva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo rudar u rudniku Grot

Izvor: B92, 15.Dec.2016

Vranje -- Pomoćnik rudara, star 24 godine, stradao je u rudniku Grot kod Vranja, kada se na njega obrušila stena...Kako je rekao za Tanjug Goran Jovčić iz PU Vranje, nesreća se desila na četvrtom horizontu rudnika, kada se na nesrećnog pomoćnika rudara obrušila stena i on je preminuo na licu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.