U toku sednica Gradskog Veća

Izvor: OkRadio.rs, 16.Dec.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku sednica Gradskog Veća

U ponedeljak u osam časova počela je 193. sednica Gradskog Veća Vranja. Članovi Veća razmatraju, između ostalog, programe poslovanja javnih ustanova za 2020. godinu, Nacrt Plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020. i Plan zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama grada Vranja. Takođe, većnici će se izjasniti i o Nacrtu Odluke o komunalnoj miliciji grada Vranja, Nacrtu Odluke o izmeni i dopuni Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini grada Vranja i Nacrtu Rešenja o imenovanju Radnog tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana grada Vranja.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sednica Skupštine Opštine Kula zakazana za petak

Izvor: 025info.rs, 16.Dec.2019

Predsednik Skupštine Opštine Kula, Velibor Milojičić, zakazao je desetu sednicu lokalnog parlamenta za petak, 20. decembar, sa početkom u 10 časova. Prema predloženom dnevnom redu pred odbornicima će se naći osam tačaka. Odbornici će raspravljati o predlozima Odluka o budžetu Opštine Kula...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.