Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2021, 15:57

U toku glasanje za projekat koji će biti finansiran sredstvima iz nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

VRANJE

Nakon što su pobedili u takmičenju u broju prikupljenih i poslatih fiskalnih računa i slipova u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, devet gradova i opština iz Srbije postalo je bogatije za po 20.000 evra

Učešćem u nagradnoj igri osim građana Vranja i stanovnici Bele Palanke, Blaca, Dimitrovgrada, Srbobrana, Kule, Bačke Palanke, Pančeva, Savskog venca i Vrbasa pomogli su da njihove zajednice osvoje nagradni fond za ulaganje u projekte od javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << značaja.

Glasanje za jedan od projekata koji će biti realizovan u Vranju dostupno je na adresi www.uzmiracun.rs/glasanje-projekti-vranje .

Kada je reč o Vranju u konkurenciji su sanacija mozaika karte grada kod spomenika Čika Mita, sanacija sportskog terena u naselju Češalj i izgradnja multifunkcionalnog sportskog terena.

Građani će moći da glasaju do 28. maja, a predlozima projekata mogu dati jedan, dva ili tri glasa.

Po završetku glasanja, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave obavestiće javnost o projektu sa najvećim brojem glasova.

Najkasnije do 7. juna biće potpisan ugovor. Projekat mora biti realizivan do kraja tekuće godine.



I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.