U toku asfaltiranje lokalnog puta Rataje-Kupinince

Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku asfaltiranje lokalnog puta Rataje-Kupinince

VRANJE

U okviru Komunalnog plana za 2018. godinu na području grada Vranja izvode se radovi na asfaltiranju lokalnog puta Rataje-Aleksandrovac-Kupinice, u dužini od 2,5 kilometra.

Put je bio u veoma lošem  stanju i uređenjem ovog putnog pravca rešava višedecenijski problem saobraćajne infrastrukture za oko 1.300 meštana.

„Širina novog  puta je tri metra i od vitalnog je značaja za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ovdašnje žitelje, jer spaja tri sela Rataje, Aleksandrovac i Kupinice, kao i mahalu Slatina. Na ovaj način unapređujemo kvalitet života za stanovnike van grada, a put je od velikog značaja i za meštane sela Žapsko i Crni Lug kojima će put do Vranja biti skraćen za 2,5 kilometra“, kaže

pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić

Vrednost radova je 12,1 milion dinara. Izvođač  je „IG sistem“ iz Vranja.

„U narednim danima radićemo na asfaltiranju puteva u selu Zlatokop, a potom u Trebešinju. Pažnju ćemo posvetiti i ulicama u samom gradu. Biće asfaltirano više ulica poput Bakije Bakića, Hadži Tomine, Todora Španca, Crnogorske“, ističe DejanStanojević, gradski većnik.

Stanojević očekuje da će procenat realizacije Komunalnog programa i pored finasijskog ograničenja biti preko 60 odsto.

Za potrebe asfaltiranja nekategorisanih puteva opredeljeno je 28 miliona dinara.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.